Smides skyltar

 

Varje Smides skylt är unik, från snirkligt elegant till stilren och modern. Hantverk från gammal tradition till nytänkande.

Vi erbjuder Smidesställningar med kompletterande skylt i olika utföranden.

Våra Smides skyltar är indelade i tre grupper.

Exklusiva, Traditionella och Nya trender.

Alla våra Skyltar har det där lilla extra. Vår samlade erfarenhet syns på den kompletta skyltlösningen. Inte minst genom att man får den känsla som ett äkta hantverk ger och en skylt som kommer att vara lika vacker i många år framöver. Givetvis kan man också få sin smidesskylt designad helt efter eget önskemål.
Stativ: Tillverkas oftast i järn, rostfritt eller aluminium samt lackeras i valfri standard NCS-kulör.

Skylten kan förses med fästen för belysning t.ex. för halogenstrålkastare på arm, ett lågvoltsalternativ som PL-strålkastare eller en traditionell belysningskåpa som sitter monterad på stativarmen och producerar ett s.k. släpljus. Ibland kan belysningskällan sitta på fasaden - alternativen är många. Ofta har vi en idé som vi förverkligar.

Vid "trånga" gator förses stativet med gångjärn som gör att skylten kan "ge vika" t.ex. vid en eventuell påkörning med lastbil.

Skylten tillverkas oftast i 3 mm plan aluminiumplåt, t.ex. oval eller rektangulär som lackeras. Dekoren tas fram i vinylfolie eller digitaltryck. För ett exklusivare utförande kan vi erbjuda en skylt där text och logotyp kan vara urfrästa i olika utföranden, se ”profiltext”. Ett annat exklusivt utförande är t.ex. ”emaljskylt”.

Tillbaka till bildgalleriet  

  E-post: info@clarex.se  |  Telefon: 08-33 75 80  |  Stubbsunds gård, Stubbsundsvägen 19, 131 41 Nacka  |  Copyright © 1990 - 2023 Clarex Europa AB